reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´Ebre

Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)"

Camarles

Dates: De juliol de 2012 a agost de 2013

Organitza: Ricard Marlasca, Xavier Maese, Eva Martínez i Joan Lòpez


Finalitzen les dues campanyes d’excavació al Bordissal (Camarles) amb bons resultats. S’ha localitzat una part intacta del jaciment, s’han obert noves habitacions, s’han localitzat i excavat varies sitges i s’ha pogut delimitar un dels extrems del jaciment en la zona del barranc. El projecte portat a terme els estius de 2012 i 2013, pels arqueòlegs R. Marlasca, J. López, E. Martinez i X. Maese i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Camarles, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Servei d’Arqueologia, ha permès localitzar diverses estructures d’un assentament vora mar, del segle IV aC., que mantindria relacions comercials amb els agents púnico-ebussitans.


més informació

Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)" Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)" Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)" Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)" Projecte de recerca "Intercanvi i culte a la desembocadura de l´Ebre durant la protohistòria: el jaciment del Bordissal (Camarles, Baix Ebre)"


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal