reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´Ebre

Participació "Gestió municipal i Arqueologia a Catalunya. Taller sobre administració municipal i la gestió de l´arqueologia a Catalunya" àmbit El Paper dels Museus"

Catalunya

Dates: De juny a juliol de 2012

Organitza: Museu d´Història de Tarragona, Departament de Cultura, Associació d´Arqueòlegs de Catalunya


El Museu de les Terres de l’Ebre va participar el passat dia 13 de juliol de 2012 a Tarragona en el Taller sobre el paper de l’Administració municipal en la gestió de l’arqueologia a Catalunya. Gestió municipal i arqueologia a Catalunya promogut pel Museu d’Història de Tarragona, l’Associació d’Arqueòlegs de Catalunya i el Departament de Cultura, amb la comunicació “La gestió arqueològica del Museu de les Terres de l’Ebre (1984-2011)” presentada per la conservadora d’arqueologia del museu M.Villalbí.


més informació

Participació "Gestió municipal i Arqueologia a Catalunya. Taller sobre administració municipal i la gestió de l´arqueologia a Catalunya" àmbit El Paper dels Museus" Participació "Gestió municipal i Arqueologia a Catalunya. Taller sobre administració municipal i la gestió de l´arqueologia a Catalunya" àmbit El Paper dels Museus" Participació "Gestió municipal i Arqueologia a Catalunya. Taller sobre administració municipal i la gestió de l´arqueologia a Catalunya" àmbit El Paper dels Museus" Participació "Gestió municipal i Arqueologia a Catalunya. Taller sobre administració municipal i la gestió de l´arqueologia a Catalunya" àmbit El Paper dels Museus"


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal