reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Sala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Obrim el Museu. Entrada gratuïta

Comunicació "L´evolució del conreu de l´arròs i de la indústria arrossera al delta de l´Ebre" dins les IV Jornades d´Etnologia a les Terres de l´Ebre. La cuina tradicional

10

Dates: Novembre 2004

Organitza: CPCPTC, Fundació Universitària Dr. Manyà, ICPE. Col·labora Consell Comarcal de la Terra Alta, MMA, Patronat Pro Batea


Elaboració i presentació de la comunicació “L’evolució del conreu de l’arròs i de la indústria arrossera al Delta de l’Ebre” per M. Villalbí i X. Ribes a les IV Jornades d’Etnologia a les Terres de l’Ebre, amb la temàtica “La cuina tradicional”, organitzades dins l’àmbit l’EMPREMTA del FESTCAT del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La presentació fou el dissabte 13 de novembre al Centre Cultural i Recreatiu Sant Isidre de Batea. En la comunicació és fa un repàs de la implantació i evolució del conreu de l’arròs al Delta de l’Ebre i de la història i transformació de la seva industria elaboradora


Comunicació "L´evolució del conreu de l´arròs i de la indústria arrossera al delta de l´Ebre" dins les IV Jornades d´Etnologia a les Terres de l´Ebre. La cuina tradicional Comunicació "L´evolució del conreu de l´arròs i de la indústria arrossera al delta de l´Ebre" dins les IV Jornades d´Etnologia a les Terres de l´Ebre. La cuina tradicional


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies