reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior juny 2022 següent
dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930     • inici

  • Sol·licitud d'informació

Sol·licitud per estudiar els béns culturals mobles

Nom i cognoms *
Municipi *
Codi postal *
Adreça *
Número/Pis/Porta *
Telèfon *
NIF/CIF/NIE *
Correu

EXPOSO: Que estic interessat a realitzar un estudi dels béns culturals mobles del Museu de les Terres de l'Ebre:

Motiu de la sol·licitud *

La sol·licitud ha d'especificar el més detalladament possible els béns mobles a estudiar:

Béns mobles *

DEMANO: Que m'autoritzeu a estudiar els béns detallats amb la finalitat a què s'ha fet referència.

Amposta, 29 dejuny de 2022

Condicions per estudiar els béns culturals mobles:

L'estudi dels béns culturals mobles haurà de ser autoritzat mitjançant resolució per escrit i, en cas d'aprovar-se, ho serà d'acord amb les condicions següents:

  1. L'estudi s'ha de realitzar íntegrament en les dependències del Museu.
  2. L'estudiós es compromet a complir les normes del Museu durant la seva estada en aquest i a acceptar les que es fixin per a l'estudi concret. No pot accedir a les sales de reserva o magatzems sense l'autorització de l a direcció i, si escau a questa avinentesa, anirà sempre acompanyat per personal del Museu.
  3. L'investigador o estudiós pot accedir a la informació sobre els béns culturals objecte de l'estudi, exceptuant les restriccions necessàries per raons de confidencialitat o seguretat.
  4. L'investigador o estudiós es compromet a citar la font d'estudi (Museu de les Terres de l'Ebre) en el seu treball i en qualsevol difusió que en realitzi.
  5. Un cop acabat l'estudi, l'investigador haurà d'entregar-ne una còpia al Museu i, en e l cas de publicació, en lliurarà una còpia al Museu.
  6. El temps de reserva dels béns només pot ser prorrogat un cop, per un període de temps equivalent a la meitat del concedit inicialment, amb la petició prèvia de la persona interessada i amb l'informe favorable del cap de l'àrea corresponent.
  7. El Museu de les Terres de l'Ebre podrà difondre informació i imatges de la col·laboració prestada en qualsevol dels seus mitjans de difusió.

El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc. per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.
Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats del propi Consorci, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.
El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.
Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99 LOPD i al reglament general de protecció de dades (RGPD) 2016/679: Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre, carrer Gran Capità 34, Amposta 43870, Tel. 977 702 954, info@museuterresebre.cat

He llegit i accepto les condicions del servei de notificacions electròniques.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal