reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior abril 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     Edició dels fulletons de tots els equipaments de la xarxa "Ebre, Natura&Cultura"

10/4/2014 · Es distribuiran coincidint amb la campanya de Setmana Santa

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Edició dels fulletons de tots els equipaments de la xarxa "Ebre, Natura&Cultura"

Els equipaments vinculats al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, agrupats sota la marca "Ebre, Natura&Cultura" comptaran a partir d’aquest mes d’abril amb nous fulletons divulgatius que reforçaran i homogeneïtzaran la seva imatge, cosa que ha de servir a l’usuari per a identificar i singularitzar aquests equipaments dins de l’oferta d’equipaments patrimonials del territori.

En concret, s’ha fet una edició de 80.000 fulletons, és a dir, 10.000 exemplars per a cadascun dels següents centres: Museu de les Terres de l’Ebre, Museu de la Mar de l’Ebre, Parc Arqueològic de la Carrova, Parc Arqueològic de la Cultura dels Ibers Casa O’Connor i Moleta del Remei, Centre d’Interpretació de la Serra de Montsià, Centre d’Interpretació Viure al Poble i Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana.

Els fulletons, a més d’una descripció breu sobre els continguts de l’equipament i les seves dades bàsiques, inclou la relació de les activitats temporals que hi organitzen, així com les visites guiades i itineraris que es poden fer a cada població i als seus voltants, a més dels llocs d’interès patrimonial, tant de caràcter natural com cultural. 

A més dels fulletons, s’està preparant la edició d’un forfet promocional conjunt de tots els equipaments de la xarxa, la traducció del web del Consorci al castellà i la introducció a la mateixa de la informació referent als nous equipaments patrimonials que s’incorporaran en breu a aquesta xarxa, com és el cas del Centre d’Interpretació de la Serra de Godall un cop l’ajuntament de Godall s’ha incorporat al Consorci. 

Amb totes aquestes accions, els equipaments vinculats a la xarxa "Ebre, Natura&Cultura" treballen de forma mancomunada per a esdevenir més atractius i accessibles als turistes que visiten les Terres de l’Ebre. Coincidint amb l’inici de la temporada turística, per Setmana Santa es distribuiran el flyers promocionals a les oficines de turisme, els establiments turístics del territori, etc

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##256