reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Aprovats nous cursos i exposicions fotogràfiques

La Junta del Consorci també acorda nous programes i convenis

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Aprovats nous cursos i exposicions fotogràfiques
La Junta del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, reunida el passat dia 20 de setembre, va aprovar la realització de les exposicions fotogràfiques següents: Festes de Roser Arques i Landscape Km0 del col·lectiu Fotos sin ver. Pel que fa als cursos els seleccionats han estat: El relat creatiu de l’entorn (del Montsià); Dibuixa la teva ciutat; L’objecte xerraire. Eines educatives del Museu per aplicar a classe i casa; i Decoupage. Aquestes activitats s’emmarquen en la convocatòria del 2016 a la que es van presentar 13 cursos i 6 exposicions. També es va resoldre la concessió d’un ajut de recerca etnològica per al projecte L’arribada de la llum elèctrica a Amposta: un fenomen sociocultural presentat per l’Ajuntament d’Amposta.

En el marc de la reunió es van aprovar altres punts com: els comptes generals del pressupost del 2015; la cinquena addenda del conveni entre la URV i l’Ajuntament d’Amposta per l’Antena del Coneixement; la declaració dels serveis essencials relacionats amb l’atenció al públic del Museu de la Mar de l’Ebre; la contractació dels treballs de creació d’una campanya de comunicació per als museus de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona; el servei d’assessorament extern en relació a l’oferta turística dels museus de les Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona; aquests dos contractes deriven de la programació del Servei d’Atenció als Museus que desenvolupa el Consorci a partir de l’impuls del Departament de Cultura.

I finalment, es van debatre els nous programes a realitzar pel Consorci del Museu en els propers exercicis: Tasta la Cultura de l’Ebre, Museu inclusiu, Escola amiga... entre d’altres. També es va avaluar la possibilitat d’incorporar d’altres municipis al Consorci.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##476