reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Convocatòria per a la realització d’exposicions fotogràfiques i cursos/tallers

La presentació de sol·licituds finalitza el 6 de març de 2015

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ha obert dues convocatòries per a la realització d’exposicions fotogràfiques i cursos/tallers que s’inclouran dins de la seva programació d’activitats anual d’aquest 2015. Aquesta nova iniciativa pretén ampliar el ventall d’activitats que ve realitzant el museu, posant a disposició i donant cabuda a la ciutadania i els col·lectius del territori, en oferir-los l’oportunitat de divulgar els seus coneixements i treballs amb la cessió d’espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis.

La primera convocatòria és oberta a tothom –fotògrafs aficionats, professionals i col·lectius– i preveu la realització d’un màxim de quatre exposicions fotogràfiques amb el conjunt o una part de les Terres de l’Ebre com a eix temàtic. El museu es compromet a dotar als projectes seleccionats dels espais i equips que tinguin al seu abast, així com de l’assessorament tècnic que en sigui necessari. També es contempla la possibilitat de pactar la itinerància de l’exposició en el màxim període d’un any a partir de la data d’inauguració. A més, el museu es farà càrrec de la difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, de confeccionar targes d’invitació (lliurant-ne un nombre a l’expositor), del muntatge de marcs i paspartús (en el cas de les de nova creació), així com el manteniment i vigilància de les mateixes.

La segona convocatòria va dirigida a professionals o persones coneixedores de qualsevol disciplina de tipus cultural, naturalista, artesanal, artística i educativa que estiguin interessats en impartir un curs/taller, ja sigui a nivell particular o col·lectiu. El Museu de les Terres de l’Ebre facilitarà l’ús de dependències i espais els dissabtes al matí (de 10 a 14h) per a la realització d’un màxim de 6 cursos/tallers. Aquests constaran d’entre 2 i 4 sessions d’un màxim de 4 hores cadascuna, podent ser teòriques, pràctiques o una combinació d’ambdues. A més, l’equipament es farà càrrec dels costos de manteniment, així com el seguiment de la preinscripció i la difusió corresponent a diferents col·lectius, mitjans de comunicació i xarxes socials. Els organitzadors seran els encarregats de fixar i cobrar el preu dels cursos/tallers.

Els interessats hauran de presentar, per ambdues convocatòries, una sol·licitud que trobaran a la pàgina web del museu (www.museuterresebre.cat), el seu currículum personal i un dossier del projecte abans del proper 6 de març. A més, en el cas dels cursos/tallers, hauran d’entregar el programa i una memòria valorada en la que s’inclourà el pressupost amb la justificació de la relació cost per alumne amb el nombre mínim i màxim que s’hi poden inscriure; i en el cas de les exposicions fotogràfiques, hauran de presentar una proposta d’exposició amb una breu descripció del contingut i la relació total i  les dimensions de les obres a exposar, adjuntant un mínim de 20 fotografies.

Les propostes seran sotmeses a consideració d’un jurat format per representants del Museu de les Terres de l’Ebre, l’ajuntament d’Amposta i d’un representant d’una escola d’art del territori. El termini de resolució serà d’un mes a partir de la data de finalització de la convocatòria.

Les sol·licituds s’han d’enviar al mail  comunicacio@museuterresebre.cat.

Per a més informació truqueu al 977 70 29 54

 

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##440