reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior març 2021 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

El Museu tancarà temporalment al públic les tardes a les 19h

Aquest horari es mantindrà mentre duri la limitació d’activitats amb assistència de públic

Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu tancarà temporalment al públic les tardes a les 19h

Atès que  han estat cancel·lades les activitats culturals dels Museus realitzades amb públic presencial, d’acord amb les restriccions dictades pel Departament de Salut vigents a partir del 29 d’octubre.  En el punt 9.2. la Resolució estableix que: “Els arxius, museus, sales d’exposicions, galeries d’art, i centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l’aforament al 33% de l’autoritzat. En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic”. Aquesta prohibició no afecta a les activitats educatives programades pels centres educatius i adreçades als grups de convivència escolar i aquelles adreçades a grups de convivència de col·lectius vulnerables.

L’horari de visita al públic del Museu serà durant aquest període, mentre durin les restriccions, el següent: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h. i de 17.30 a 19 h. i diumenges i festius d’11.30 a 14 h.

A excepció d’aquesta limitació en l’horari de la tarda, el Museu de les Terres de l’Ebre segueix obert al públic amb la limitació d’aforament del 33 % que equival a 25 persones per cada sala d’exposicions del Museu. En aquest moment es poden visitar les exposicions permanents "Les Terres de l’Ebre: De la prehistòria a l’edat mitjana" o "L’Ebre, camí d’aigua", i l’exposició temporal "La quartana i la lluita sanitària per eradicar el paludisme al delta de l’Ebre", que acaba el dia 15 de novembre i serà substituïda per la mostra “Col·leccionar passions. L’univers del joc i del joguet popular”.

El centre segueix oferint, a través de canals telemàtics, activitats temporals de caràcter públic com a conferències i tallers que es difonen a través de les xarxes socials. El seu personal continua treballant desenvolupant  tasques relacionades amb les activitats administratives i tècniques, tals com documentació de col·leccions i fons de la mediateca, consultes i sol·licituds d’informació on line, activitats de suport als equipaments i als municipis de les Terres de l’Ebre en la gestió del patrimoni, etc.

 

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##686