reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior març 2023 següent
dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  Fes-te Amic del Museu de les Terres de l’Ebre

En breu s’enviaran els nous carnets corresponents a l’any 2014

Com cada final d’any i en breu, s’enviaran als Amics i Col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre els nous carnets corresponents a l’any 2014. Mitjançant la quota anual de 25 euros (amb descomptes per a menors de 18 anys, i majors de 65 anys i docents ), ser Amic del Museu permet, a més de poder ajudar o col·laborar en les activitats i iniciatives que organitza la institució, gaudir d’un conjunt d’avantatges entre els que podem destacar el rebre puntualment informació de les activitats que organitza el Museu, descomptes en algunes d’elles, i gaudir del dret d’entrada gratuïta al Museu i a la resta d’equipaments patrimonials pertanyents a la xarxa “Ebre, natura & cultura”. D’aquesta xarxa en formen part, a més del Museu de les Terres de l’Ebre,  equipaments culturals tan destacats com el Museu de la Mar de l’Ebre, el Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers, el jaciment ibèric de la Moleta del Remei, el Parc Arqueològic de la Carrova, el Centre d’Interpretació de la Serra de Montsià, el Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana i el Centre d’Interpretació Viure al Poble.

El Museus necessiten el suport dels ciutadans en les tasques culturals que realitzen i, en particular, en la preservació i la promoció del patrimoni natural i cultural, i en les de difusió i sensibilització de l’opinió pública envers aquell. D’altra banda, aquestes formes de col·laboració pèrmeten als ciutadans  disposar dels mitjans i possibilitats amb què compta el Museu com a espai de reunió, d’estudi o de participació i difusió cultural. Es tracta, en resum d’una eina amb la que tothom que hi estigui interessat contribueixi en la mesura de les pròpies possibilitats en la consecució dels objectius de l’entitat i a la vegada es beneficiï, en reciprocitat, d’aquesta col·laboració.

En aquest sentit i a títol d’exemple des que l’any 1988 es va c
onstituir el grup d’Amics del Museu de les Terres de l’Ebre s’han realitzat conjuntament amb diferents grups de col·laboradors, treballs i estudis en els camps de les ciències naturals (censos d’aus, estudis de les poblacions de invertebrats aquàtics als Ports, recerques  sobre libèl·lules  i lepidòpters, etc.); l’etnologia (treballs sobre malnoms, passos de barca, artesans, etc.);  i l’arqueologia (excavacions i prospeccions arqueològiques, estudi i restauració de materials, etc.).


En aquests moments el Museu de les Terres de l’Ebre té uns 300 amics que corresponen a diferents tipologies que ofereix el centre: Amic, Amic jove, Família amiga, Amic col·laborador, Amic benefactor, Amic honorífic. Al mateix temps també hi ha definides diverses fórmules que promouen el mecenatge empresarial, tant des de l’àmbit del suport professional com de l’econòmic; i en aquest cas hi ha establertes les tipologies d’Empresa turística, Empresa amiga, Empresa benefactora i Empresa patrocinadora.

Si us voleu afegir als Amics del Museu de les Terres de l’Ebre us podeu descarregar la butlleta que teniu en aquesta pàgina com a document relacionat.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##210