reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Finalitzen les pràctiques dels alumnes d’FP Dual.

El Museu de les Terres de l’Ebre va ser el primer museu en participar en la FP Dual.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Finalitzen les pràctiques dels alumnes d’FP Dual.
Amb el mes de juliol acaba el curs i la formació dels alumnes de FP Dual i FCT de l’IES Montsià que han participat en tasques formatives i d’aprenentatge laboral al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, dins el marc del conveni de col·laboració entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació i el Consorci.

Enguany 7 alumnes  han participat als diferents equipaments en la realització de pràctiques dels cicles formatius de grau superior en Guia, Informació i assistències turístiques i del de Desenvolupament d’aplicacions web.

Andrea Martín Vega ha estat durant tot el curs tres matins a la setmana al Museu Terres de l’Ebre, i en caps de setmana alterns al Centre d’Interpretació Vida a la Plana, fent tasques d’atenció al públic, visites guiades, seguiment agenda activitats, difusió activitats xarxes socials ...  Adma Lorene Díniz Ferreira ha estat durant el mes de maig i juny per les tardes també al Museu Terres de l’Ebre fent la FCT.

Montse Parrot Magrinyà ha estat al Centre d’Interpretació Vida a la Plana a Santa Bàrbara, en caps de setmana alterns amb l’obertura de l’equipament i atenció i informació  als visitants.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Finalitzen les pràctiques dels alumnes d’FP Dual.

Maria López Tomás i Anna Vidal Vidal  han desenvolupat la formació DUAL amb setmanes alternes durant tot el curs al Museu de la Mar de l’Ebre, fent tasques d’atenció i informació al públic, visites guiades dins el programa de Museu inclusiu, difusió d’activitats ... i Paula Fernández Beltri  ha estat realitzant la FCT al Museu de la Mar de l’Ebre  a Sant Carles de la Ràpita pels matins el mes de maig.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Finalitzen les pràctiques dels alumnes d’FP Dual.

Carlos Masana Martínez ha estat durant el mes de juliol al Museu Terres de l’Ebre fent la FCT del cicle formatiu de grau superior que està cursant de desenvolupament d’aplicacions web, fent tasques d’actualització i manteniment dels equips i aplicacions informàtiques.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##614