reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930La Junta del Consorci ratifica el programa d’activitats de l’any 2019

També s’aprova el conveni de l’encàrrec de gestió del Museu com a Servei d’Atenció als Museus 2019

Museu de les Terres de l´Ebre :  : La Junta del Consorci ratifica el programa d’activitats de l’any 2019

A la reunió de la Junta General del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre celebrada el passat dia 7 de maig, es van adoptar diferents acords entre els que destaquen l’aprovació del programa del 2019, l’acceptació de l’encàrrec de gestió pel Departament de Cultura del programa Servei d’Atenció als Museus / Museu de Suport Territorial i el conveni amb l’Ajuntament de Vinebre per a la redacció del projecte museogràfic de Ca Don Joan.

La Junta del Consorci està constituïda per dos representants del Consell Comarcal, dos representants de l’Ajuntament d’Amposta i un representant de cadascun dels ajuntaments que formen part del Consorci del Museu, i està presidida per l’alcalde d’Amposta Sr. Adam Tomàs.

En aquesta sessió es van acordar la liquidació i els dictàmens del pressupost i dels comptes anuals del 2018, que van tenir un resultat positiu amb un superàvit que es destinarà a inversions sostenibles vinculades a les instal·lacions del Museu.

La Junta va ratificar i aprovar el programa de l’any formulat per la Direcció-Gerència en el mes de març. El programa inclou la gestió de 8 equipaments patrimonials vinculats al Consorci, la realització de 67 activitats de caràcter públic, la realització de 24 activitats de caràcter científic i tècnic, la participació en 9 xarxes museístiques i culturals i moltes altres activitats i serveis en els diversos àmbits d’actuació del Consorci (col·leccions, mediateca, servei educatiu i turístic, pràctiques i voluntariat, etc.).

Finalment es van aprovar dos convenis importants. El primer és el conveni per l’encàrrec de gestió amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya pel Servei d’Atenció als Museus de les Terres de l’Ebre per a l’any 2019, que permetrà desenvolupar les accions de suport territorial als equipaments patrimonials bàsics de les Terres de l’Ebre.

El segon és el conveni amb l’Ajuntament de Vinebre per a la redacció del projecte museogràfic de Ca Don Joan, un espai que ha d’acollir diverses àrees d’exposició permanent per tal de completar l’oferta patrimonial d’aquest edifici.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##602