reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior abril 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     Nous carnets d’Amics i col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre per al 2014

En aquesta ocasió la imatge del carnet correspón al poblat ibèric de la Moleta del Remei d’Alcanar

Al llarg d’aquest mes de febrer els amics i col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre rebran el nou carnet corresponent a aquest any 2014 que incorpora com a imatge un detall del poblat ibèric de la Moleta del Remei d’Alcanar. El poblat ibèric de la Moleta del Remei és un dels jaciments ibèrics més importants de les Terres de l’Ebre. Ocupat entre el s. VII aC i el s. I aC, fou l’eix vertebrador dels petits establiments que s’hi van desenvolupar al voltant. Les estructures conservades presenten una notable mostra tipològica: estructures defensives, econòmiques, comunals, habitatges, etc. El poblat, senyalitzat i museografiat,  forma part de la xarxa "Ebre, natura & cultura" i és un dels equipaments patrimonials vinculats al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

Arreu del món, les persones que se senten interessades pel seu llegat natural o cultural s’apleguen sovint en grups o associacions d’amics i col·laboradors dels museus. Així, el Museu de les Terres de l’Ebre, que desenvolupa les seves funcions entorn al patrimoni natural i cultural de les Terres de l’Ebre, treballant conjuntament amb institucions i entitats, també promou la col·laboració i participació de tots aquells particulars interessats en les seves activitats.

Els amics i col·laboradors del Museu gaudeixen d’un conjunt d’avantatges entre els que podem destacar el rebre puntualment informació de les activitats que organitza el Museu, descomptes en algunes d’elles, i gaudir del dret d’entrada gratuïta al Museu i a la resta d’equipaments patrimonials pertanyents a la xarxa “Ebre, natura & cultura”.En aquests moments el Museu de les Terres de l’Ebre té uns 300 amics que corresponen a diferents tipologies que ofereix el centre: Amic, Amic col·laborador, Família amiga, Amic benefactor, Amic honorífic; i en el cas d’empreses o professionals, hi ha establerts les tipologies d’Empresa turística, Empresa amiga, Empresa benefactora i Empresa patrocinadora.

Si esteu interessats en formar part dels amics i col·laboradors del Museu nomès heu de complinentar la butlleta que teniu en aquesta pàgina com a document relacionat i enviar-la per email a info@museuterresebre.cat.Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##217