reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juliol 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    Segona reunió anual de la junta rectora del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Segona reunió anual de la junta rectora del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre
El dia 8 de juliol s’ha realitzat la segona reunió ordinària de l’any 2013 de la junta rectora del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre. El Consorci està format pel Consell Comarcal del Montsià i els ajuntaments d’Amposta, Alcanar, Freginals, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita i Santa Bàrbara i en la seva junta rectora també hi participa un representant del Parc Natural del Delta de l’Ebre convidat com a entitat  sociocultural i mediambiental del territori.

Els òrgans de govern del Consorci dirigeixen i administren el Museu, mitjançant l’aprovació de les polítiques, els plans, els projectes, els programes i els pressupostos de l’entitat. Les iniciatives i els acords de l’ens busquen racionalitzar les funcions, optimitzar els recursos i fer més eficients els serveis del Museu. I tot això, garantint el caràcter públic, descentralitzat i permanent de la missió del Museu, estimulant la innovació i promovent col·laboracions i suports per desenvolupar els objectius de l’entitat.

En aquesta reunió es van tractar un total de 14 punts inclosos dins de l’ordre del dia. Entre ells el canvi en la presidència, que d’acord amb els estatuts del Consorci recau en l’alcalde d’Amposta, Sr. Manel Ferré Montañés, passant l’anterior president del Consorci i del Consell Comarcal del Montsià, Sr. Joan Martín Masdéu, a ocupar la vicepresidència. En altres punts es va aprovar la liquidació dels comptes del pressupost del 2012, el conveni per a la gestió i l’obertura del nou Museu de la Mar de l’Ebre a Sant Carles de la Ràpita, la tramitació de diverses sol·licituds de subvencions, informació en relació al procediments de declaració de BCIN en la modalitat de zones d’interès etnològic, etc.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##201