reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior maig 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  Servei Educatiu

Presentació i Condicions generals

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ofereix el servei de visites guiades als diferents equipaments de la Xarxa Ebre Natura & Cultura, per tal que els visitants puguin conèixer, interpretar i gaudir del patrimoni natural, arqueològic i etnològic de les Terres de l’Ebre.

Al mateix temps, i en col·laboració amb els municipis del territori, també ofereix un servei de visites guiades i itineraris als nuclis històrics, espais naturals i patrimoni cultual local, que permeten donar a conèixer diferents aspectes del patrimoni natural, històric i etnològic de les Terres de l’Ebre. 

També s’ofereixen un seguit de tallers educatius que permeten treballar, bé al propi col·legi o bé al museu, diferents aspectes de la nostra cultura, història i natura, d’una forma més dinàmica i participativa.Altres informacions d’interès

Materials didàctics
Per dur a terme les activitats, el Museu posa a la vostra disposició el material didàctic i altres suports auxiliars necessaris per desenvolupar-les. Un cop concertada l’activitat, podeu sol·licitar-nos un plec de fitxes didàctiques, que rebreu per correu electrònic, per poder fer les còpies per als alumnes que hagin de participar en l’activitat.

Materials auxiliars
Així mateix, el centre disposa de documentació diversa (llibres, revistes, vídeos, dossiers, etc.) relacionada amb els continguts de les activitats didàctiques, que pot ser-vos útil per a la preparació de les activitats.

Atenció personalitzada
Per ampliar la informació, consultar la documentació o resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les activitats que s’hagin de realitzar, contacteu amb el servei de reserves del Museu.

Activitats combinades
Al quadre s’inclouen alguns paquets educatius orientatius que agrupen visites guiades, itineraris i tallers didàctics, que us poden ser útils per treballar de forma més aprofundida determinades àrees de coneixement.

Exposicions temporals
El Museu de les Terres de l’Ebre també us ofereix la possibilitat d’efectuar visites guiades i altres activitats didàctiques derivades de les exposicions temporals que organitza periòdicament. Podeu sol·licitar informació sobre la programació d’aquestes exposicions al servei de reserves del Museu.

Activitats a mida
A més de les activitats descrites en aquest opuscle informatiu, el Museu us ofereix la possibilitat de programar i realitzar altres activitats, a mida de les vostres necessitats i demandes específiques, relacionades amb el vostre grup i amb els continguts determinats que desitgeu desenvolupar.

Altres activitats
El Museu també disposa, per si són del vostre interès, d’informació i documentació relativa a activitats i serveis pedagògics que realitzen diverses xarxes temàtiques de Catalunya, en les quals participa: Ruta dels Ibers, Xarxa de Museus Marítims de Catalunya, Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya, etc.


Condicions generals

Reserves
Podeu reservar les activitats per telèfon, fax o correu electrònic, o bé personalment al Museu de les Terres de l’Ebre. Un cop rebudes les sol·licituds, ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la reserva.

Antelació
Podeu reservar les activitats al llarg de tot l’any, però cal tenir en compte que, com a mínim, s’ha de fer amb una setmana d’antelació, en particular si es tracta de tallers didàctics, ja que requereixen la preparació de diversos materials.

Pagament
La reserva de l’activitat es considerarà formalitzada un cop s’hagi pagat al compte corrent que el Museu indiqui, amb una antelació, com a mínim, de 3 dies previs a la realització de l’activitat. Si ho desitgeu, però, podeu consultar altres formes de pagament al servei de reserves del Museu.

Preu
Tots els preus que s’indiquen per a les activitats són per grup, tenint en compte el nombre de participants recomanat i màxim indicats per a cada cas. Tots els preus assenyalats inclouen l’IVA. El preu comprèn el guiatge i monitoratge de les activitats i el material didàctic, però no conté altres serveis externs necessaris per realitzar-les, com ara les entrades dels llocs de pagament en alguns equipaments o el cost d’altres serveis (lloguer de bicicletes, vaixell, lloguer d’autobús, etc.).

Anul·lacions
En el cas d’anul·lacions, es retornarà el 80% del preu de l’activitat sempre que es faci amb 72 hores d’antelació (posteriorment només se’n retornarà el 50%). En cas d’inclemències meteorològiques o altres causes majors alienes a les parts, es concretarà conjuntament un altre dia per realitzar l’activitat.

Guies i responsables
Totes les activitats són guiades i conduïdes per guies-monitors especialitzats; tot i això, és imprescindible la presència de responsables del centre escolar o de l’entitat, que han de vetllar per mantenir l’ordre i el seguiment de l’activitat, d’acord amb les indicacions dels guies.

Guió de l’activitat
En el moment de fer efectiva la reserva, rebreu una fitxa tècnica en la qual es recullen el guió i les dades més importants de l’activitat contractada, així com les recomanacions per realitzar-la.

Lloc de realització
Les visites guiades i els itineraris es realitzaran al lloc o a la zona descrita en cadascuna de les activitats. Els tallers didàctics poden realitzar-se al Museu, als mateixos centres d’ensenyament o en altres espais, fet que s’haurà d’indicar en el moment de reservar l’activitat.Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##58