reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Exposició Catalunya, terra cooperativaExposició Catalunya, terra cooperativaBiografies Ampostines 2024

Agenda

tipus:
anterior febrer 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   Serveis Turístics

Presentació i Condicions generals

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre posa a l’abast una oferta turística de visites guiades, tallers i itineraris de la mà dels guies del Servei Turístic, que es desenvolupa a partir dels equipaments de la Xarxa “EBRE, NATURA & CULTURA” i per extensió en el patrimoni natural i cultural de les Terres de l’Ebre.


Altres informacions d’interès 

Exposicions temporals 

El Museu de les Terres de l’Ebre també us ofereix la possibilitat d’efectuar visites guiades de les exposicions temporals que organitza periòdicament. Podeu sol·licitar informació sobre la programació d’aquestes exposicions als Serveis Educatius i Turístics del Museu. 

Activitats a mida 

A més de les activitats descrites en aquest catàleg, el Museu us ofereix la possibilitat de programar i realitzar altres activitats a mida de les vostres necessitats i demandes específiques, relacionades amb el vostre grup i amb els continguts determinats que desitgeu desenvolupar. 

Altres activitats 

El Museu també disposa, per si són del vostre interès, d’informació i documentació relativa a activitats i serveis pedagògics que realitzen diverses xarxes temàtiques de Catalunya, en les quals participa: Ruta dels Ibers, Xarxa de Museus Marítims de Catalunya, Xarxa de Museus d’Etnologia de Catalunya, etc.


Condicions generals 

Reserves 

Podeu presentar les vostres sol·licituds per telèfon, fax o correu electrònic, o bé personalment al Museu de les Terres de l’Ebre amb una setmana d’antelació com a mínim. Nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la reserva. 

Pagament

La reserva de l’activitat es considerarà formalitzada un cop s’hagi pagat al compte corrent que el Museu, amb una antelació de 3 dies previs a la realització de l’activitat. 

Preu 

Tots els preus que s’indiquen per a les activitats són per grup i inclouen l’IVA, tenint en compte el nombre de participants recomanat és de 25 persones i màxim és 30 persones. El preu comprèn el guiatge, però no conté altres serveis externs, com ara les entrades dels equipaments o el cost d’altres serveis (lloguer de bicicletes, vaixell, lloguer d’autobús, etc.). 

Anul·lacions 

En el cas d’anul·lacions, es retornarà el 80% del preu de l’activitat sempre que es faci amb 48 d’antelació (posteriorment només se’n retornarà el 50%). En cas d’inclemències meteorològiques o altres causes majors alienes a les parts, es concretarà conjuntament un altre dia per realitzar l’activitat.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##392