reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior març 2021 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Signat el conveni entre el Museu de les Terres de l’Ebre i SEO/BirdLife

Permetrà la visita al Museu per part dels voluntaris de SEO

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Signat el conveni entre el Museu de les Terres de l’Ebre i SEO/BirdLife
El Museu de les Terres de l’Ebre i l’entitat conservacionista SEO/BirdLife han signat un conveni de col·laboració de difondre i promoure a través dels seus programes i entre els seus usuaris i voluntaris els serveis i continguts del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i de la xarxa d’equipaments “Ebre, natura & cultura”, com a espais a visitar per conèixer el territori. El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre per la seva part, facilitarà de forma gratuïta l’entrada a les exposicions de la seu del Museu de les Terres de l’Ebre i posarà a disposició dels grups de voluntaris que col·laboren amb SEO/BirdLife  la resta d’equipaments patrimonials de la Xarxa Ebre, Natura & Cultura amb col·laboració amb els ajuntaments que són els titulars dels mateixos.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Signat el conveni entre el Museu de les Terres de l’Ebre i SEO/BirdLife

Dins del conveni també es promourà de forma conjunta un marc de col·laboració per desenvolupar accions de projecció i activitats socioculturals i mediambientals que contribueixen a la valorització, difusió i coneixement del patrimoni cultural i natural del Delta de l’Ebre.

L’entitat SEO/BirdLife disposa d’oficines al Delta de l’Ebre des de l’any 2000. Ubicades a la Reserva Ornitològica de Riet Vell, de propietat i gestionada per aquesta Societat, porten treballant més de 15 anys en la conservació i difusió d’aquesta zona humida de importància internacional. Dins dels projectes que realitzen destaquen programes de voluntariat i d’investigació, així com campanyes de conservació, sensibilització i educació ambiental.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Signat el conveni entre el Museu de les Terres de l’Ebre i SEO/BirdLife

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre té establerts altres convenis similars amb l’Associació Micològica “Bitxac”, l’IRMU i la xarxa Recercat, la Societat Catalana d’Arqueologia o el Centre de Tecnificació Esportiva d’Amposta.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##532