reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior maig 2022 següent
dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031       • inici

  • Sol·licitud d'informació

Sol·licitud serveis Escola Amiga / Museu Inclusiu

Tipus *
Museu inclusiu
Escola amiga
Entitat *
Nom i cognoms *
Municipi *
Codi postal *
Adreça *
Número *
Telèfon entitat *
Telèfon contacte *
NIF/CIF/NIE *
Correu

EXPOSO: Sol·licitud serveis Escola Amiga / Museu Inclusiu del Museu de les Terres de l'Ebre:

Motiu de la sol·licitud *

Sol·licito els serveis següents:

Seleccioneu els serveis
Visita guiada
Capsa de natura
Capsa de memòria

Consulteu els materials disponibles (PDF) i indiqueu-los al camp següent

Sol·licito els serveis següents:

Seleccioneu els serveis
Visita guiada a equipament local
Suport al programa «Apadrina el patrimoni»
Quadern didàctic
Joc didàctic
Il·lustració didàctica
Capsa de natura
Capsa de memòria
Material sol·licitat *

Data inici *
Data acabament *

DEMANO: els serveis Escola Amiga / Museu Inclusiu detallats amb la finalitat a què s'ha fet referència.

Amposta, 17 demaig de 2022

Condicions generals per accedir als serveis d'Escola Amiga / Museu Inclusiu:

Les sol·licituds s’han de presentar amb una antelació prèvia de quinze dies al de la data en què es desitgi retirar els béns objecte de préstec. En el cas que la petició no sigui resolta de forma expressa en el termini de set dies, aquesta es considerarà denegada.

El préstec dels béns patrimonials mobles haurà de ser autoritzat mitjançant resolució per escrit i, en cas d’aprovar-se, ho serà d’acord amb les condicions següents:

  1. La persona que representa l’entitat peticionària o el personal propi en qui delegui l’entitat és la responsable de realitzar qualsevol gestió i actuació relativa a la petició, al préstec o a la seva devolució davant del Museu; en cap cas ho poden fer altres particulars a títol individual.
  2. L'entitat peticionària ha d’assumir la responsabilitat de la seguretat i bona conservació dels béns prestats des del moment de la sortida fins que no es retornin al Museu. En el material cedit no es pot realitzar cap manipulació que n’alteri les característiques originals.
    La persona peticionària ha d’assumir el cost derivat de la reposició o arranjament del bé objecte de préstec, en cas de pèrdua o desperfecte.
  3. Un cop signada la resolució d’autorització, no es poden fer canvis per substituir o ampliar la petició de béns patrimonials en préstec.
  4. En la difusió pública de l’activitat organitzada, la persona peticionària ha de fer constar la col·laboració del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, qualsevol que sigui el suport o mitjà en què es realitzi.
  5. El transport dels béns objecte del préstec seran a càrrec de la persona peticionària. Aquesta ha d’acordar prèviament i de forma conjunta amb el Museu de les Terres de l’Ebre les dates de recollida i retorn dels materials cedits. La devolució no pot excedir cinc dies hàbils des de la data de finalització de l’activitat que figuri en l’autorització.
  6. El Museu de les Terres de l’Ebre podrà difondre informació i imatges de la col·laboració prestada en qualsevol dels seus mitjans de difusió.

El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc. per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.
Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats del propi Consorci, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.
El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.
Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99 LOPD i al reglament general de protecció de dades (RGPD) 2016/679: Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre, carrer Gran Capità 34, Amposta 43870, Tel. 977 702 954, info@museuterresebre.cat

He llegit i accepto les condicions del servei de notificacions electròniques.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal