del 24/10/2024 al 2/2/2025 · Museu de les Terres de l’Ebre · Amposta
del 28/10/2024 al 14/12/2024 · Santa Bàrbara · Santa Bàrbara
c) Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara: En les instal·lacions de les dues almàsseres es produeix l’oli d’oliva i són el fruit de l’associació de la pagesia. en la Cooperativa Agrícola del Camp i la Cooperativa Sant Gregori. Aquí s’explicarà el procés actual d’obtenció del producte i, posteriorment, es procedirà a la degustació del mateix.
TASTA LA CULTURA DE L’EBRE
ELS SABORS DE L’OLI, L’OR LÍQUID DE LA PLANA
Horaris i entrades
L’activitat “Els sabors de l’oli, l’or líquid de la Plana” es realitzarà
els dissabtes al matí d’11 a 14 h. segons el calendari següent:
· 16 i 23 de novembre de 2024
· 7 i 14 de desembre de 2024
L’experiència turística és gratuïta, atès que es vol dirigir a un públic
familiar i de grups. Podeu trobar més informació a la web del museu
www.museuterresebre.cat, i es pot fer la reserva enviant un email a museulaplana@gmail.com o trucant als telèfons 658 998 721 / 977 719 136
MENÚ
Experiència turística per les planes el Montsià per conèixer la cultura tradicional vinculades a les oliveres i l’oli.
1r Plat: Visita al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana
2n Plat: Experiència rural entre oliveres
3r Plat: Recorregut per les cooperatives i tast d’oli
Punt de trobada:
Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana, Passeig de les Quatre Carreteres s/n
Horaris: Dissabtes, d’11:00 a 14:00h
Informació: 658 998 721 / 9777 719 136. museulaplana@santabarbara.cat
del 7/11/2024 al 22/11/2024 · Museu de les Terres de l’Ebre i Institut Ramon Berenguer IV · Amposta
del 10/11/2024 al 26/1/2025 · Museu de les Terres de l’Ebre · Amposta
Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies