reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Ebre, Art & PatrimoniObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior setembre 2020 següent
dl dm dc dj dv ds dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Presentació

Amics del Museu de les Terres de l’Ebre

Museu de les Terres de l´Ebre : Amics i col·laboradors : Presentació

Arreu del món, les persones que se senten interessades pel seu llegat natural o cultural s’apleguen sovint en grups o associacions d’amics i col·laboradors dels museus. Així, el Museu de les Terres de l’Ebre, que desenvolupa les seves funcions a l’entorn del patrimoni natural i cultural de les Terres de l’Ebre, treballant conjuntament amb institucions i entitats, també promou la col·laboració i participació de tots aquells particulars interessats en aquests tipus d’activitats.

En aquesta línia, el Museu, d’una banda, per desplegar les seves funcions necessita el suport dels ciutadans en les tasques culturals que realitza i, en particular, en la preservació i la promoció del patrimoni natural i cultural, i en les de difusió i sensibilització de l’opinió pública envers aquell. D’altra banda, els ciutadans poden disposar dels mitjans i possibilitats amb què compta el Museu com a espai de reunió, d’estudi o de participació i difusió cultural. Es tracta, en resum, que tothom que hi estigui interessat contribueixi en la mesura de les pròpies possibilitats en la consecució dels objectius de l’entitat i a la vegada es beneficiï, en reciprocitat, d’aquesta col·laboració. És amb aquest objectiu que es va constituir el 1995 el grup d’Amics del Museu de les Terres de l’Ebre.

Hi ha diverses formes per participar en el grup d’Amics del Museu de les Terres de l’Ebre. Els drets i els deures que té cadascuna són variables i depenen del nivell de col·laboració que es vulgui establir amb la institució.

També hi ha definides diverses fórmules que promouen el mecenatge empresarial, tant des de l’àmbit del suport professional com de l’econòmic.

 

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##47