reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior novembre 2020 següent
dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal

També s’han ampliat els aformanets i els serveis

Després de la seva reobertura al públic el passat 21 de maig i un cop finalitzat l’estat d’alarma, el Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva activitat pública amb dos visites guiades i comentades a l’exposició temporal “El llapis, arma de guerra antifeixista” i la programació d’una nova exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca en Catalunya” que s’inaugurarà el proper dia 4 de juliol.

Amb aquesta represa de l’activitat i degut a les noves normatives dictades des de les administracions superiors, s’han realitzat modificacions dins del Pla de contingència del Museu de les Terres de l’Ebre, que fixa les mesures de prevenció i higiene, de distanciament i de senyalització per garantir la seguretat dels treballadors, dels visitants i usuaris.

Algunes d’aquestes modificacions afecten als visitants que podran accedir a les exposicions del Museu en un nombre no superior a les 25 persones per sala, a més, admetran les visites de grups sempre amb reserva prèvia i mentre no superin les 25 persones. L’accés del Museu seguirà sent gratuït durant els mesos de juliol, agost i setembre.

En els cas dels actes públics que es programin es garantirà en tot moment la seguretat dels usuaris i el manteniment de la distància social d’1,5 metres. Les inauguracions i conferències seran amb públic assegut, i els tallers i visites guiades es limitaran a 20 participants.

Pel que fa als criteris en relació als serveis que presta la entitat també s’han realitzat alguns canvis. En endavant estaran oberts en cita prèvia i de forma presencial, l’atenció personalitzada a consultes i assessoraments externs, les consultes a la mediateca, l’estudi, préstec i reproduccions de les col·leccions. Restaran tancats els serveis de Museu inclusiu, Escola amiga, préstec d’exposicions i el préstec d’infraestructura.


Mesures i normes d’accés i de visita al Museu de les Terres de l’Ebre per garantir  la seguretat dels treballadors, dels visitants i usuaris del centre:

Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal


Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##645