reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

InvisiblesObrim el Museu. Tornem a viure la culturaMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior gener 2021 següent
dl dm dc dj dv ds dg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • inici

  • Sol·licitud d'informació

Sol·licitud per reproduir els béns culturals mobles

Nom i cognoms *
Entitat
Municipi *
Codi postal *
Adreça *
Número/Pis/Porta *
Telèfon *
NIF/CIF/NIE *
Correu
Temàtica *

EXPOSO: Que estic interessat a reproduir els béns culturals mobles del Museu de les Terres de l'Ebre:

Motiu de la sol·licitud *
Tipus de reproducció *

La sol·licitud ha d'especificar el més detalladament possible els béns mobles a reproduir:

Béns mobles *

La reproducció esmentada està prevista realitzar-se el proper dia:

Data reproducció

DEMANO: Que m'autoritzeu a reproduir els béns detallats amb la finalitat a què s'ha fet referència.

Amposta, 18 degener de 2021

Condicions per reproduir els béns culturals mobles:

La reproducció dels béns culturals mobles haurà de ser autoritzada mitjançant resolució per escrit i, en cas d’aprovar-se, ho serà d’acord amb les condicions següents:

  1. La persona interessada ha de respectar les normes del Museu durant la seva estada en aquest i es compromet a acceptar les que es fixin per al treball concret. No pot accedir a les sales de reserva o magatzems sense autorització de la direcció i, si escau aquesta avinentesa, anirà sempre acompanyada per personal del Museu.
  2. S’ha de fer constar en les reproduccions les dades d’identificació i procedència (Museu de les Terres de l’Ebre), així com el caràcter de la còpia (quan aquesta sigui tridimensional) per tal que no puguin ser confoses amb els originals. No es pot fer cap ús comercial de les reproduccions per part de la persona sol·licitant o de tercers, llevat en aquells casos que això s’hagi autoritzat per escrit.
  3. S’ha de lliurar un exemplar de les reproduccions al Museu. L’autor/a de les reproduccions autoritza el Museu a utilitzar i explotar aquest material, que n’esmentarà sempre l’autoria.
  4. La reproducció només pot utilitzar-se per a la finalitat que hagi estat autoritzada. Qualsevol altre ús ha de ser objecte d’una nova sol·licitud i de l’autorització corresponent per escrit per part del Museu de les Terres de l’Ebre.
  5. En el cas que la reproducció sigui objecte de publicació, se n’ha d’entregar un exemplar al Museu.
  6. En la resolució és fixarà el preu públic a pagar pels peticionaris, preu que s’haurà d’abonar abans de la realització de la reproducció.
  7. El Museu de les Terres de l’Ebre podrà difondre informació i imatges de la col•laboració prestada en qualsevol dels seus mitjans de difusió.

El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc. per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.
Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats del propi Consorci, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.
El Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.
Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99 LOPD i al reglament general de protecció de dades (RGPD) 2016/679: Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre, carrer Gran Capità 34, Amposta 43870, Tel. 977 702 954, info@museuterresebre.cat

He llegit i accepto les condicions del servei de notificacions electròniques.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal